Eksklusiv butikk til Bergen

Jeg leste for en stund tilbake en artikkel av en prominent norsk skribent som skulle understreke at noe var ytterst trendy. For å eksemplifisere dette skrev han at det bare var å se til Williamsburg, New York, eller Friedrichshain, Berlin, eller Torgallmenningen, Bergen. Han kan ha hatt et poeng.Når den meget trendsensible svenske kleskjeden Weekday nå endelig velger å åpne butikk i Norge, så velger de seg nettop Torgallmenningen, Bergen, som sin lokasjon. Weekday fører merkene Cheap Monday og MTWTFSS, i tillegg fører butikken en egen vintagelinje, egenmerket Store Made og et sammarbeidsprosjekt med unge designere kalt Weekday Collaboration. Fra […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X