Krøll på linja

Krøll på linjaIsland er på hevntokt. Denne gangen går det utover dengjengse bergenboer. Seriøst Island: dårlig stil! Et av konseptene som lider nød under truende skyer fulle avsvovelgass er Klubb Kannibal, som denne helgen skulle være vertsskap for eksilbergenserenHenning Sæverud aka Telephones. Men tropedisco-prinsen fra Sotra sitter værfasti Trondheim. I håp om at det allikevel skulle ordne seg tok Natt & Dag etlite intervju med bongo-connoisseuren, om ikke annet så for at dere alle skalfå et lite innblikk i hva som skjer med mannen# hva dere går glipp av og hvadere kan vente dere i fremtiden. Public service, kaller vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X