Syndens påle

CharlotteMyrbråten, redaktør for det feministiske tidsskriftet Fett, har et problem. Vier i heisen på vei opp til Dreams Showbar. Bergens nye strippeklubb.Redaktøren, bartenderen og teater-anmelderen kommer hastende rett frafeministdebatt («Er 100 kvinnedager nok?») og skal videre på Lars Vaular-konsertetterpå. Problemet er: Hvordan kler man seg for paneldebatt, striptease og hiphop-konsert på én og samme kveld? Ta med at “det er snø-issues å ta høyde forogså”. Siste døgnet har et seigt snølag døset av oppå Bergen by. – Og deter lite forenelig med høye hæler, sier Mybråten.Løsningener blitt stripete genser, kort sort skjørt, farget strømpebukse og ekstraskotøy i veska. Vågard Unstad, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.