MTVs Jersey Shore – en studie i gladnasjonalisme

Velkommen til sommerparadiset Jersey shore - lekeplass for brunsprayete, steroidinfuserte og tuperte gladlakser med store aggresjonsproblemer - en lekegrind for guidos.Amerikansk immigrasjonshistorie er en historie om individets integrering inn i fellessamfunnet, og hvordan annerledeshetsbegrepet har endret seg over tid - i utgangspunktet var tross alt de ulike europeiske immigrantene like forskjellige som vi anser mennesker fra verdens spredte kontinenter å være idag. Men ettersom nye grupper gjorde sitt inntog i den nye verden, samlet de allerede etablerte seg om en felles amerikansk kulturidentitet, og idag er de europeiske immigrantene blitt amerikanere, dog med noen unntak. Irske etterkommere flagger restene av […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.