MTVs Jersey Shore – en studie i gladnasjonalisme

Velkommen til sommerparadiset Jersey shore - lekeplass for brunsprayete, steroidinfuserte og tuperte gladlakser med store aggresjonsproblemer - en lekegrind for guidos.Amerikansk immigrasjonshistorie er en historie om individets integrering inn i fellessamfunnet, og hvordan annerledeshetsbegrepet har endret seg over tid - i utgangspunktet var tross alt de ulike europeiske immigrantene like forskjellige som vi anser mennesker fra verdens spredte kontinenter å være idag. Men ettersom nye grupper gjorde sitt inntog i den nye verden, samlet de allerede etablerte seg om en felles amerikansk kulturidentitet, og idag er de europeiske immigrantene blitt amerikanere, dog med noen unntak. Irske etterkommere flagger restene av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X