Jan Christensen snakker business og drikker Becks

Kunstner og kurator Jan Christensen har de siste årene gjort seg bemerket som særdeles allestedsnærværende i norsk kunstoffentlighet. En mastermind med tentakler ned i alt fra nyfødte artistiske ulumskheter til toppen av kulturelitens høyborg. Ny performancesadist på Prosjektskolen? Jan har allerede sendt friend-request. Astrup-familien inviterer til hummermiddag? Christensen i overdådig løkkeskrift pryder det gullforgylte invitasjonskortet like sikkert som massemilliardær og homoentusiast Christen Sveaas. NATT&DAG møtte Jan i Berlin for noen første skarve betraktninger om samtidskunst og internett. Mer snacks på kunstsiden i den kommende blekka.embed:http://www.youtube.com/watch?v=5EaI0SJpqec

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.