Osloprisen 2009: Årets restaurant

Greit. Vi har ikke skrevet så alt for mye om mat i det siste, men lover andre kjøttboller i 2010. For mat må man ha!? Her er årets nominerte restauranter!Palace GrillSolligt.2Ingenover, ingen ved siden. Befriende rett-på-sak, drita dyrt og verdt hver krone.Liten plass, stor kjærlighet for kokkekunsten. Landets beste? OROTordenskioldsgt. 6ATerjeNess tilbake i en slags budsjett-variant. Bra-bra-bra. Topprestaurant utensnobbefaktor som de selv sier, og slikt setter man stor pris på.Brasserie FranceØvreSlottsgt. 16Stadigvekk Oslos beste restaurant price/performance. Kjedelig? Østers og god ogrimelig champagne er aldri kjedelig. Hyggelig service med landets flottestedessert-vogn verdt å ta turen alene. Nam nam.Les mer om Osloprisen og de […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.