Jo Espen Bjerke

Navn: Jo Espen Bjerke Yrke: Industridesigner Produksjonssted: Spireaveien 6, Økern Produkt: Buddy Elbil Pris: fra 145.000,-www.buddybil.noHvordan ble dubildesigner?–Jegtok min master på AHO i 2004# et prosjekt i samarbeid med Think. Bildesign iNorge er jo ganske begrenset, så etter utdannelsen tok jeg kontakt med PeterSkram, dette var mens de holdt på med å omarbeide Kewet’en. De trengte folk tildet – og så ble jeg med videre på å designe Buddy’en som er arvtageren. Hva er detegentlig din rolle i denne prosessen?–Designog utvikling av kjøretøyet Buddy. Fra skisse til ferdig produkt. Dette er jo etomfangsrikt felt, som ikke bare handler om formgivning, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X