Jo Espen Bjerke

Navn: Jo Espen Bjerke Yrke: Industridesigner Produksjonssted: Spireaveien 6, Økern Produkt: Buddy Elbil Pris: fra 145.000,-www.buddybil.noHvordan ble dubildesigner?–Jegtok min master på AHO i 2004# et prosjekt i samarbeid med Think. Bildesign iNorge er jo ganske begrenset, så etter utdannelsen tok jeg kontakt med PeterSkram, dette var mens de holdt på med å omarbeide Kewet’en. De trengte folk tildet – og så ble jeg med videre på å designe Buddy’en som er arvtageren. Hva er detegentlig din rolle i denne prosessen?–Designog utvikling av kjøretøyet Buddy. Fra skisse til ferdig produkt. Dette er jo etomfangsrikt felt, som ikke bare handler om formgivning, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.