Hands on London: Sir Tom Baker

Han lager dresser for Mick Jagger, Robert Plant, David Hasselhoff, Depeche Mode, The Killers, The Prodigy, 2manydjs … har lært business av Joe Corré og mener Armani er tull. N&D møter Savile Rows rockestjerne, Sir Tom Baker, i det første intervjuet fra Hands On London.

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X