Cecilie Melli

Navn: Cecilie Melli Yrke: Klesdesigner og modellør Produksjonssted: Thereses gate 32 Produkt: Kjoler, brudekjoler og bijouteri. Pris: Kjoler fra 2500,- og oppover. Tilbehør fra 200,- www.ceciliemelli.comHvordan endte du her?–Jeghar realisert min drøm om å være klesdesigner! Først gikk jeg to år på Esmod iOslo, så ett i Paris. Og så kom jeg tilbake til Oslo, det er fem år siden. Ogfølte at jeg måtte gjøre noe. Og hva er det egentlig du gjør?–Jeghar spesialisert meg på kjoledesign, det er det folk legger ekstra penger i.Modellene jeg har designet henger her i butikken. Så kommer folk og får prøvddem og tatt mål. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X