Cathrine Kullberg

Navn: Cathrine Kullberg Yrke:   Lampedesigner og-produsent med eget label: Cathrine Kullberg Lighting Produksjonssted: Cort Adelers gate 33, Vika Produkt: Lampe, Norwegian Forest Pris: 3600,- for liten pendel, 4600,- bordlampe, 4800,- for storpendelwww.cathrinekullberg.com Hvordan endte du opp her?–Jeger egentlig utdannet i statsvitenskap – med visuell profilering i staten somtema. Den fødte kulturbyråkrat. Men så har jeg alltid sittet og fiklet medlamper på en sikkert helt ulovlig hjemmebasis. Og så tok jeg en MA i design påCentral St. Martins og var ferdig der i 2000, og kom etter hvert hjem fra Londonmed et ønske om å lage noe selv.Og dette noe […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.