Trygdekontoret: Flaut eller Fantastisk?

Kveldensførste påstand: Trygdekontoret er et krampehipt program hvor 40-åringerforsøker å være relevante i en verden hvor ungdomskulturen har løpt fra dem forlenge siden.Noen ganger dukker det opp TV-programmer somalle snakker om. Mesterparten av tiden har de amerikanske titler som “Lost”,”Sopranos” eller “Six feet under” – men nå er det norske “Trygdekontoret” som er på alles lepper.Konseptet er enkelt. Turbobassist ThomasSeltzer (40) omgir seg med én A-kjendis (9 av 10 ganger av det mannlige kjønn), én B-kjendis med kred(9 av 10 ganger av det mannlige kjønn) og én synser som kun folk fra Oslo vethvem er og bryr seg om (sistnevnte […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X