Trygdekontoret: Flaut eller Fantastisk?

Kveldensførste påstand: Trygdekontoret er et krampehipt program hvor 40-åringerforsøker å være relevante i en verden hvor ungdomskulturen har løpt fra dem forlenge siden.Noen ganger dukker det opp TV-programmer somalle snakker om. Mesterparten av tiden har de amerikanske titler som “Lost”,”Sopranos” eller “Six feet under” – men nå er det norske “Trygdekontoret” som er på alles lepper.Konseptet er enkelt. Turbobassist ThomasSeltzer (40) omgir seg med én A-kjendis (9 av 10 ganger av det mannlige kjønn), én B-kjendis med kred(9 av 10 ganger av det mannlige kjønn) og én synser som kun folk fra Oslo vethvem er og bryr seg om (sistnevnte […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.