Scenen er din

Spiller du noen rolle? Nå kommer boka Skuespillsamfunnet fra 1967 endelig pånorsk.I 1957 ble den politisk og kunstnerisk radikalegruppen Situasjonistisk Internasjonalegrunnlagt av en gjeng europeiske kunstnere under et møte i den italienskelandsbyen Cosio d'Arroscia. Den opprinnelige ambisjonen var ågjenopplive surrealismens radikale potensial, og de neste 15årene forsøkte kunstnergrupperingen å formulere en kritikk av det de oppfattetsom den moderne kapitalismens produksjon av illusjoner. Som en følge av at degrunnleggende materielle behovene var blitt tilfredstilt i de kapitalistiskelandene, hadde man begynt å fabrikkere falske behov, mente de, og at dette har resultert i at vilever et skuespillaktig liv, der vi konstant jager […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.