Perlemor

Etter å ha laget to Rockettothesky-albumsom ikke høres ut som noe du har hørt før, kommer Jenny Hval nå meddebutromanen Perlebryggeriet. Den har noe av det samme vesenet sommusikken hennes: Pent og stygt flettes sammen. Det hverdagslige og konkreteblir plutselig tåkete og uvirkelig. Eplespising blir horror i løpet avsekunder. Å høre noen tisse blir aldri det samme igjen. Fint er det dessuten ålese typiske Jenny Hval-ord på norsk. Badekarsopp. Gulleplestilk. Salamihud. Omtrentsamtidig som boka kommer ut, gjester Hval poesifestivalen Audiatur her i Bergen.To hendelser som bringer flere spørsmål fram påtungespissen: Føles det ikke litt invaderende at alle muligefolk snart kan […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.