Dazed & Aroused – Gavin James Bower

Den eneste ordentlige mannlige modellen jeg noen gang har hatt gleden av å snakke med var en sørgelig sjel som elsket å bli pult i rævva av sex-hungrige homo-sodomitter på afters i Milano. Han elsket det. Som en vakker dimensjon i livet utbroderte han overtydelige bilder av hårete nakne menn som peiset på mens svetteperler og annen veske av diffus konsistens rant nedover de perfekte skinnbeina… please stop. Ellers har jeg vært vitne til ett show under OFW. Det føyet seg fint inn på flauhetsbarometeret, sånn circa et sted mellom norsk stand-up og ansiktsuttrykket til overivrige hip-hop dansere. Gudene av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X