Vi trillet terning på alt i terningkast-debatten om Tix

Vi KASTER oss med i diskusjonen.

b
a

Vi får den offfentligheten vi fortjener, og vi fortjener tydeligvis …

INGENTING!!!

Tix vant Melodi Grand Prix, men Dagbladets musikkanmelder Anders Grønneberg som er 59 år og ikke i målgruppen, likte ikke låta. I mange andre land ville det kanskje vært enden på MGP-visa, men vi bor  jo  Norge og vi har selvfølgelig ikke snakket om annet siden. Det hele toppet seg da både Tix og Grønneberg stilte opp i Debatten på NRK1 for å være enige om å være uenige, og så Grønneberg kunne spise pannebåndet til Tix.

I NATT&DAG har vi tatt et steg tilbake for å se på debatten som helhet – og vurdert den.

Tix sin sang 

Vi legger den død nå. Bare gi den terningkast seks, også blir vi ferdig med det her og går videre. Bra sang! Nå må vi samle oss bak Tix. For nå er han ikke lenger en vanlig artist, han er det vi nordmenn liker aller best: en nordmann som skal vise seg frem for utlendinger! 

At Dagbladets anmelder spiste Tix sitt pannebånd 

Veldig ekkelt og rart. Hvem hadde trodd at ansatte i Dagbladet var villig til å gå så langt bare for oppmerksomhet?

At anmelderen spiste pannebåndet som en slags asiatisk fusion-rett 

Veldig stort for det asiatiske kjøkken, som nok en gang viser at de produserer folkets go-to retter, enten man skal kose seg men også når man skal spise klær på tv.

Å tenke på at Dagbladets anmelder er redd for at Tix ikke vinner Eurovision, slik at anmeldelsen hans blir tatt opp igjen

Å snakke om psykisk helse 

Viktig!

Å bruke det at man skal spise en hatt eller noe annet i en anmeldelse som et retorisk grep

Å true med å spise plagg hvis man tar feil er det bare to mennesker som slipper unna med: Werner Herzog og Donald Duck. Og psykisk syke, selvfølgelig.

Norsk offentlighet akkurat nå

Å se Haaland skyte ballen DRITHARDT i mål

Oh yeah, baby!