Osloprisen-vinner S1SCO: – Stor takk til alle mine fans

S1scos samlede singelslipp gjennom 2020 er stemt frem som Årets Beste Musikk. Gratulerer!

b
a

Det starta så vidt i 2019, før det eksploderte i 2020. Nei, vi snakker ikke om koronaviruset, vi snakker om karrieren til rapperen S1SCO fra Stovner. Mot slutten av 2019 debuterte den maskerte rapperen med gatehiten «Versace Medusa», som lå en uke på trendlisten til norsk Youtube. Etter årsskiftet fulgte en låttrekke som alle la seg på samme høye nivå som debuten.

Fra bak finlandshetta fikk vi låter som «San Siro», «Paco Rabbane», «Capoeira» og «Sigrid Undset», før suksessen ble behørig oppsummert med låta «I år». Sammen var de nok til å vinne Osloprisen for Årets Beste Musikk.

Les om alle de nominerte HER.

S1SCO skriver i en kommentar til NATT&DAG:

– Tusen takk for denne prisen. Jeg synes det er kult å bli kåret til Årets Beste Musikk. Det viser at bransjen har et øye på oss og det håper jeg kan bli en motivasjon for andre ungdommer som har lyst til å lage musikk. Stor takk til alle mine fans og til dere som viser meg støtte.

I 2020 ga ikke S1SCO ut verken album eller EP. Likevel ble det sett på som en forbigåelse av ikke statskanalen nominerte ham til Årets gjennombrudd på P3 Gull. Det er vanskelig å si seg uenig i det. Når vi nå skriver 2021 er det nemlig vanskelig å forestille seg norsk rap uten S1SCO.

Osloprisen 2020: Dette er alle vinnerne