Denne musikken er Best Akkurat Nå. Eller??

Denne uka har Himera, OKIOK, Danny L Harle, plxntkid og Rebecca Black(?) laget den beste musikken. Blant annet!

b
a

Det er fredag, og den er helt lik alle de andre fredagene denne forjævlige vinteren har å by på. Heldigvis er det gitt ut en del ny og god musikk du kan høre på, i det minste bare for å skille ukene fra hverandre. Kom igjen! Vi vet du er lei Spellemann-nominasjonene allerede.

Du trenger uansett ikke føle noe for å lese hva vi synes om dem. Heller ikke for å følge lista!

Rebecca Black – Friday (Remix)

Om dette er bra musikk kan musikkbransjen godt arrangere både én og to «paneldebatter» på Clubhouse om, men det er unektelig noe vakkert med dette pågående frigjøringsprosjektet til Rebecca Black, der hun holder på med å ta tilbake eierskap over sitt gamle jeg. Hun gir sympatiske og selvironiske intervjuer om fortiden, lager ny musikk og har nå gitt ut en hyperpop-remix av en av verdenshistoriens absolutt mest forhatte poplåter (uheldigvis hennes egen). Vær litt rause i disse #FreeBritney-tider!

OKIOK – Keegasus

Er det nå på tide å omfavne den uglesette og/eller oversette siden ved Lindstrøms diskografi, nærmere bestemt albumet Six Cups of Rebel fra 2012, og enda nærmere bestemt låta «De Javu»? Vi har i hvertfall ingenting imot at Erlend Mokkelbost og Melkeveien har slått seg sammen på Pekula for å gi ut dette ekstremt feite synthriffet i stødig gangfart.

LES OGSÅ: Med Pekula unngår Erlend Mokkelbost forventninger og irriterende branding

Danny L Harle, DJ Mayhem – Interlocked

*Ser ut i lufta mens barnebarna himler med øynene* Det var omtrent slik det var å være på LAN i 2009.

Himera – Good Night, I Hope The Future Brings You Only The Best!

Født i Latvia, bor i Irland, resident i våre hjerter. Himera skiller seg ut i vrimmelet av produsenter i 00-talls-retro-sjiktet ved å bruke de svære, glitrende Axe-parfymerte synthene på uventede måter. På papiret minner nemlig denne låta mer om Sigur Rós enn noe annet elektronisk. Det naive temaet som insisterer på håp, repetert gjennom de langstrakte oppbygningene uten at den beaten du regner med dukker opp. Musikkens @affirmasjoner?

JNS, AVGVSTVS – LILLE KRETA

Utrolig potent TV Shop-stemning på den her.

LES OGSÅ: Osloprisen-vinner S1SCO: – Stor takk til alle mine fans