VIDEOPREMIERE: Solå er på et behagelig sted

Stedets navn? Jenterommet.

b
a

– Låta og videoen handler om å være sin egen, og fokuserer på at man ikke skal slippe tak på drømmene sine til fordel for noen. Den ble til under en selvgransking hvor jeg hadde et behov for å finne tilbake til meg selv etter et brudd.

Den snart EP-aktuelle bedroom pop-artisten har som mange av oss andre (i disse Tider) trukket seg tilbake og driver nå med introspeksjon – innenfor trygge rammer, om man skal tro musikkvideoen til «B Mine». Vetle Junker fra Softcore untd. har vært med på å skrive låta, og videoen ble til sammen med Alba Falch Nesheim.

Målet? Å flykte til et behagelig og mykt headspace.

Se videoen nederst i saken!

LES OGSÅ: Søndag Summarum: Spraytan-rasisme, svenskene vil ikke vaksinere seg, Aslak Nore, Jan Bøhler, og Mathea (24) og Anders (45) vekker oppsikt

Kan de fleste problemer løses med personlig granskning?
– Jeg tror nok at man stort sett selv har svarene man trenger for å oppnå personlig velvære, men at man kanskje ikke er så god til å lytte til seg selv. Det hjelper ofte å si det man tenker på høyt, eller formulere det i en sang. Når man gjør dette så klarer man ofte selv å se sammenhenger som gjør at man forstår hvor man er mentalt.

Det virker som det parfymerte jenterommet og hårbørstemikrofonen vekker gode minner hos deg?
– I og med at min karriere startet på jenterommet med hårbørste-coverversjoner av Christina Aguilera sin «Hurt», så vil jeg tørre å påstå at jeg av og til lengter tilbake. Dette var også mye av ideen bak videoen, å føle seg liten igjen, uten ansvar, men helt i ett med trygge og kjente omgivelser på jenterommet.

Den første EPen din kommer til våren, hva kan vi vente oss?
– Rent musikalsk kan dere vente dere en velprodusert pop-elektronisk EP, som er skrevet sammen med Vetle Junker, Even Kjelby, og Matias Tellez. Lyrisk sett så har låtene en rød tråd, som dreier seg om å overkomme kjærlighetssorg.

LES OGSÅ: De greiene her? Bare musikken som er Best Akkurat Nå, det