Vi åpner NATT&DAG-arkivet: 30 år med ærekrenkelser!

Nå kan du lese alt vi har skrevet siden 1988 – helt gratis!

b
a

Vi har sittet innelåst i NATT&DAG-skyskraperen og skrevet uten stopp siden 1988, og sånt blir det aviser av. Masse aviser, hvis skjebne er forseglet allerede ved trykkpressens start: Før eller siden havner de feilsortert i pose i full fart nedover kontinentet, i peisen eller så forsvinner de fra jordens overflate under andre, mystiske omstendigheter.

Det er ikke KUN for gøy vi har sendt ett eksemplar av hver eneste utgave til Mo i Rana siden 1988, det er fordi vi har samlet et arkiv. Og nå har vi digitalisert det. Til glede for deg som leser, og sannsynligvis til total, lammende angst for alle politikere turte å si ting med substans før internett kom og ødela ALT.

I tillegg til politikere som strør rundt seg med karakteristikker man i beste fall bare ville blitt cancelled for i dag, så kan du lese saker vi har blitt både felt og frikjent i PFU for og saker som har utløst vold mot redaksjonsmedlemmer. Eller kanskje du lurer på helt konkrete ting, som hva en rampete gratisavis fikk seg til å skrive om 11. september? Eller hva Trond Giske svarte da han ble spurt om han ville spise sin egen bæsj? Kanskje du vil lese utgaven da du dummet deg ut i utelivsenqueten – og aldri ble helt den samme igjen siden? Eller kanskje du bare vil se på pupper??

Du kan finne alt i arkivet: HER!

Enten du hater eller elsker NATT&DAG vil du få både bekreftelse og ting til ettertanke. Hvis du er nøytral til NATT&DAG håper vi du finner noe som gjør at likegyldigheten din erstattes av enten ekstremt hat eller enorm kjærlighet. 

God fornøyelse!

Den første utgaven av NATT&DAG, oktober 1988.