Vi binget alle Joe & The Juice-videoene for å komme til bunns i deres kjerneverdier

Hva ligger i det å være en «juicer»?

b
a

Svingende lamper, blendere i lufta og brølende, svette gutter i bar overkropp. Å se gjennom alle videoene Joe & The Juice har liggende ute på Youtube har definitivt en hypnotisk effekt.

2010-tallet var Joe & The Juices tiår, kafeen der gutta som peaket i russetiden står og sjarmerer deg til å kjøpe noe å spise ved siden av juicen. Konseptet er like genialt som det er kjønnsdiskriminerende.

Juice-kulten hadde i perioden 2015-2018 en episk innholdsproduksjon på Youtube. Åpningsfester, «castinger», showcases og rørende portrettintervjuer av juicerne skapte det kanskje litt for insisterende budskapet om at denne juicesjappa er mye mer enn bare most frukt – det er en kultur.

Les også: Ernas fastfood-tweet og hva den avslører om Norge

Men hva er denne kulturen? Hvilke bestanddeler er det juice-grunnmuren består av? Vi har binget alle videoene deres og kommet frem til noe som likner på et svar.

Push-ups

Vi begynner lokalt, her er en video fra Oslo! Etter å ha sett de fleste casting-videoene virker det som Oslo er den byen der maskuliniteten koker mest. Det er mye push-ups, roping og søling i denne videoen. Hva putter de i den juicen? :-)

Tatoveringer

Fanta og Cola, sex og mat, sommer og depresjon, juice og tatoveringer. Ting du trodde ikke passet sammen viser seg noen ganger å være legendariske komboer.

Les også: Hva kan reaksjonene på Ernas fastfood-tweet fortelle oss om nordmenn?

Longboard

Du lurer kanskje på hva du vil med livet, hva livet vil med deg, når du står og ser utover havet i soloppgangen med longboardet under armen. Så husker du hvor sterke frysninger du får av brofistene fra gutta på jobben. Det er da du skjønner hva du virkelig vil.

Plage folk i offentligheten

Helt konge stemning med dama på 0:50!

Ekstremt mye kokain

Bennern under miksepulten er ikke liten når man velger å gønne på med å starte remixen med en tale fra Barack Obama.

Les også: Endetidstegn: Har Den nordiske motstandsbevegelsen blitt motkulturell fashion?

Late som at man er med på Robinsonekspedisjonen

«Death starts to scratch the surface of your confidence». Hvis dette er tankene som går gjennom hodet ditt når du kutter frukt råder vi deg til å ringe Mental Helses Hjelpetelefon på 116 123.

Kampsport

… eller blåse ut sinnet ved å lære deg å slå folk drithardt!

Helt grunnleggende ferdigheter i å lage mønster i latten

Ååååløøøø SJEKK det hjertet i skummet der a!!

Wanderlust

To bøker med på turen for inspirasjon: selvbiografien til Steven Gerrard, og biografien til juicekjedens eier, Kasper Bosse. Sjekk gutta titter på damene på Tinder på 3:30!

Bo i et hus som definitivt ikke er et ubebodd modellhus

? :-)

?? :-)

Les også: Det nye fylket Vestland har laget låt, og folk HATER den