Søndag Summarum: Svartedauden er tilbake, østfoldinger er kontinentale og NRK gir Astrid S drømmedag

… og andre lysglimt i en ellers bekmørk hverdag!

b
a

Norsk offentlighet … smak på ordet! Kødda. Her er forrige ukes riktigste og viktigste saker. Sakset fra norsk media. Denne oasen i livets ørkenvandring.

Kødda igjen! ;)

Ukas pest og plage


Skjermdump: Dagbladet/Facebook

Tagg en venn som husker denne!

Ukas eyecandy


Skjempdump: NRK.no

Ola la la! Terningkast FEM!

LES OGSÅ: Artister HYLLES etter dette (å ha laget musikk som er Best Akkurat Nå)

Ukas offerrolle


Faksimile: Klassekampen

«Hva er det Norge har gjort?». Ja det er definitivt det vi bør stoppe opp og tenke på. Hva er det Norge har gjort for å fortjene dette – en slåsskamp? I våre gater? Hva har vi gjort for å fortjene at slag utdeles i norsk oksygen? Hva har vi gjort for å fortjene at spark sparkes fra føtter som står på vår hellige norske asfalt?

Christian Tybring-Gjedde tror at det er sånn det fungerer. Han tror at tyrkere og kurdere tenker på Norge når de slåss i gatene. Det er egentlig litt søtt.

Ukas «heie på»


Skjempdump: VG.no

Tipper Greta Thunberg ombestemmer seg nå!

Ukas digitale dagsavis


Skjempdump: Morgenbladet.no

Ukas beste tekst ™ ble som så ofte før ført i pennen av Morgenbladets Sten-Inge Jørgensen. Han har nemlig lest en NRK-longread om Østfold og reagert med raseri. Det mørke bildet som males av Norges mest mislykkede fylke kjenner ikke Jørgensen seg igjen i. Han skriver: «Selv har jeg tilbrakt stadig mer tid i fylket de senere årene, både gjennom jobb og fritid, og i overveiende grad opplevd folk som påfallende oppstemte og ressurssterke.»

Det høres litt ut som om han snakker om noen som bor på instutisjon? Det gjør jo det?

Nei nei, ja ja. Keep up the good work, Jørgensen. Det er kjempebra dette. Kjempebra.

Ukas søtnoser


Skjempdump: VG.no

DETTE er journalistikk!! ^_____^

LES OGSÅ: Anmeldelse: – Mercury spenner fra okkult og åndelig til vulgært kroppslig

Ukas Durek


Skjempdump: Tv2.no

Saaaklig! De der folka er jo helt gærne.

Ukas fremme-i-skoa-holdning


Skjempdump: TV2.no

Skulle ikke P3 få ny musikksjef da?

Hehe!

Skulle ikke sokkefabrikken få ny HMS-ansvarlig? Hoho! Skulle ikke Norge få ny landslagsjef i eh … draps-idrett? Haha! Og vegvesenet, skulle de ikke investere i en ny drapsmaskin? Haha! Og nå kom vi nettopp på: skulle ikke Norge drepe folk i Afghanistan? Hehe! Kanskje hun jobber der? Jobben som amerikansk president, da. Ledig snart? På grunn av at Trump blir impeached? Hahaha! Og så sitter Veronica Orderud plutselig i det hvite hus og blir meeegapopulær pga. snakke-skills osv. *trekker pusten* Skulle ikke hun lederen i NAV gå av? Kanskje Veronica Orderud på overraskende vis tar over den skandalebefengte norske velferdstjeneste-tilbyderen? Jaja … sjefstolen i den Islamske Stat står tom! Kanskje … eh… gikk ikke Bolivias president Evo Morales av etter anklager om valgtekniske uregelmessigheter nå nettopp? Kanskje Veronica Orderud kan samle det splittede landet? Kanskje hun har fått seg jobb i Søndag Summarum-redaksjonen? Hehehehehehehe! Hohoho!!

Ukas medmenneskelige heltedåd


Skjempdump: NRK.no

Ntåååå! :’) Men har ikke Christine Dancke gitt Astrid S en drømmedag hver dag i flere år nå?

Nuvel. Denne gangen gir Christine Dancke Astrid S en drømmedag fordi … en av Norges mest suksessrike artister hadde det litt vanskelig i studio i 2018 :)

Så de kjører bil og snakker om det. Vi orket ikke å se hvordan denne «drømmedagen» utartet seg i praksis, men vi regner med at de både dro på McDonald’s der Astrid fikk velge hva hun ville og så spilte et par runder bowling etterpå. Med gjerder.

Forresten, i teaseren til denne serien sier Astrid S at hun hadde det så fælt at hun håpet at bilen kræsjet på vei til studio. Slik at hun KUNNE DRA HJEM IGJEN.

Hæ.

Ukas foto


Skjempdump: E24.no

Altså, dette bildet. DETTE BILDET!

DETTE BILDEEEEET!

Noen ganger er det helt intenst å tenke på at partiet Høyre finnes. Altså, det er basically et party som ikke tror på noen ting, bortsett fra at det er kult å gå i dress. De synes dress er kult!

Like a sir ;)

LES OGSÅ: Video: Isac Elliot sjekker under senga hver gang han skal sove

Ukas rørende enighet


Skjempdump: Nettavisen.no

Gunnar Stavrum, guds stedfortreder her på jorda, melder at Gud sannsynligvis er enig med Ropstad. Årsak? At det står i bibelen at gud laget mennesket i sitt bilde, noe som naturligvis gir oss mennesker en aldri så liten forrang her mens vi kaver rundt i skaperverket. Vi er til og med bedre enn fugler – som kan fly! – fuck yeah!!!!! 

Og så er vi bedre enn elefanter som begraver sine døde og hevner sine fiender flere år etterpå – og som i tillegg har laaaange SNABLER!! Og vi er bedre enn biller, mark osv. men det goes without saying …

Vi 👏Er👏 Best! 👏

Ukas overraskelse


Skjempdump: Nettavisen.no

Typisk nordmenn å fantasere om noe «kinky»! :)

LES OGSÅ: «Gummimannen»: – Det er vel fremdeles ingen sykdom å bli kåt