Trance-cruise og UFO-party: Det beste som skjer denne uka

Naken Didjeridoo-konsert, trance-cruise og foredrag om romvesener er bare noen av de fantastiske tilbudene du kan delta på denne uka. 

b
a

Hadde det vært opp til meg hadde jeg bare sittet hjemme hele dagen. Men du vet hva legen sa: Du må ut å gjøre ting. Derfor har vi tatt ansvar og laget denne listen over de beste tingene å gjøre de neste dagene i Oslo.

Søndag 26. august er det Zotora «Naken» didjeridoo på Emanuel Vigeland Museum. Zotora er en norsk musiker som egentlig heter Per Nygaard, og han har ifølge Wikipedia hatt ganske stor suksess som gatemusikant: «I perioden 1989–1994 jobbet Zotora som gatemusikant i Europa, Australia og Asia. I denne perioden ga han ut flere kassetter, deriblant kassetten «Didjeridoo dreamtime»,  som anslagsvis skal ha solgt 30.000 eksemplarer.»

Endelig kan man være naken på et museum‚ tenker du sikkert nå. Det er dessverre feil. Tvert imot er det ifølge eventet ganske kaldt under konserten og publikum oppfordres til å kle seg godt!

Hvem som da skal være naken er ikke klart, men jeg begynner å frykte at det er Zotora.

Tre dagere tidligere er det Sommer yoga m/gong.

Det ser helt rått ut, men bortsett fra i eventets bilde og i tittelen forklares det aldri noe mer om gongen. Hvor ofte skal gongen slås på? Hvem skal slå på den? Hva symboliserer gongens lyd? Er Gongen et menneske?

Les også: Tidens ånd: Eget treningsstudio for ansiktet

Gongbad med didgeridoo

Om du faktisk vil være naken under didgeridoo og liker gonger, hvorfor ikke kombinere de to tidligere nevnte eventene og gå på Gongbad med Didgeridoo torsdag 23. August? Arrangørerne forteller at «Konserten er meditativ og du ligger under konserten (det er også mulig å sitte).» Perfekt!

Her får vi i alle fall vite mer om Gongen, selv om det er usikkert om det er samme gong som på Sommyoga m/gong: «Gongen kan virke avspennende, rensende og transformerende.»

Ja, greit det, så lenge jeg kan være NAKEN, skriker du sikkert nå. Men neida, helt nederst står det faktisk:« NB! Ta med varme klær og liggeunderlag, pledd eller sovepose. Det er relativt kaldt i Emanuel Vigeland Museum.»

Jaja, man kan jo være naken inni soveposen?

Les også: Uteklubb: – Det er definitivt et tomrom i norsk uteliv

Du aller fleste ønsker å komme deg langt vekk fra stedet de bor og de såkalte vennene sine. Da kan man f.eks dra på The Scandinavian Sensual Dance Cruise til København (Få også med deg Prepartyet) eller du kan slenge deg på den aller siste utgaven av Rivertrance. Om ikke denne filmen er nok til å få deg interessert vet jeg ikke hva mer jeg kan gjøre:

Om du foretrekker trancens aggresive bror Hardstyle kan vi anbefale GPF HARD CRUISE. Det er ifølge Stena Lines offisielle side en «en båtfest som fokuserer mer på den hardere stilen under elektronisk danse musikk, som blant annet Hardstyle, Rawstyle og Hardcore.» Om videoen fra arrangementet de hadde på land i fjor ser helt rå ut? Ja, den gjør jo det.

Du må ikke kombinere alkohol med båt heller. De aller fleste her inne har vel opplevd cars og coffee hver for seg, men hør nå, hva hvis man kombinerer de to? Det har gjengen bak Cars & Coffee Norway 2018 tenkt på. Der kan du f.eks kjøre bil og drikke kaffe, drikke kaffe og se på bil eller se på kaffe og se på bil. Sånne ting!

Ønsker du en helt annen type reise kan du vente til 1. september, da arrangeres Cosmic Party på Gran, 1 time nord for Oslo. Her er programmet:

14 – 15 Ankomst og lunch
15 -16 Foredrag 1:
Presentasjon av utenomjordiske: Hvor kommer de fra og hvordan ser de ut?
16 – 16.30 Pause
16.30 – 17-30 Foredrag 2: Amerikanske presidenter og utenomjordiske besøk
17.30 – 18 Pause
18 – 19 Foredrag 3: Utenomjordisk liv i vårt solsystem
19 – 23 Middag og COSMIC PARTY med og uten himmelspotting.

Og for de som lurte:

Verten Hans Gaarder kommer til å fremføre de tre KOSMISKE presentasjonene.

God fornøyelse!