BILDESERIE: Spa-senteret The Well er et hermetisk lukket ideologisk fengsel

– The Well har den «Beste Stranda i By’n»

b
a

Velkommen til tettstedet Kolbotn i Follo: Kjent for blant annet black metal, hiphop, kjeks, kvinnefotball og Grandiosa, og nylig i media på grunn av en enorm politiaksjon mot ungdom som oppbevarte små mengder cannabis. Vi sendte førsteårsstudentene fra Bachelor i fotojournalistikk på Høgskolen i Oslo og Akershus for å se hva mer de kunne finne der.

Bakgrunn: Velkommen til Kolbotn

The Well

Les også: Vi besøkte The Well – verdens verste sted

– Ta deg tid og nyt opplevelsene, vektløsheten og velværen bassengvannet gir deg. Vannets eget trykk, forsterket av jetstrålenes påvirkning av hud og vev, virker som lymfedrenasje.

– Varme bad anses som velgjørende for mennesker med reumatiske lidelser og er også godt egnet ved muskelkramper og stølhet.

– Av praktiske grunner, og for at du skal få en bedre opplevelse av velvære, anbefaler vi deg å bade naken. Men du kan ha på deg badetøy om du ønsker det.

– The Well har den «Beste Stranda i By’n».

– Vi gjør oppmerksom på at vi har vakter som frekventerer anlegget anonymt blant våre badegjester.

– The Well tar vare på de beste elementene og tradisjonene fra romerske bad og kombinerer dette med den moderne kontinentale bade- og velværekulturen.

– I finsk litteratur har sauna blitt referert til som en «fontene for foryngelse». Medisinsk forskning gir oss stadig nye svar på hva effektene av blottelsen av naken hud til det varme og kalde betyr for kropp og sjel.

– Under en behandling flyter du vektløst i det varme vannet mens Watsu terapeut Franziska fører deg sakte gjennom vannet og følger naturlige bevegelsesmønstre i kroppen.

– Listen over saunaens gode virkninger synes endeløs.

– Unn deg et forfriskende glass eller to og ta en pause fra hverdagen der du kan nyte luksusen av ro, velvære og revitalisering.

– Føl velvære av varmt vann som sildrer over huden.

– Unn deg et forfriskende glass eller to og ta en pause fra hverdagen der du kan nyte luksusen av ro, velvære og revitalisering.

Alle sitater er hentet fra thewell.no