Håkon Njøten er tilbake! Igjen!

Håkon Njøtens nye prosjekt LØVER gir ut låt med Anna of the North-produsent.

b
a

Hver uke spør N&D artister, band og plateselskap vi liker å høre på om hva de liker å høre på.

Hvem? Håkon Njøten

Hvorfor? Har gitt ut «Lonely Now» under navnet LØVER

Sist N&D skrev om Håkon Njøten spilte han i fargerike Micropops. Mye har skjedd siden den gang.  Tidvis kan det virke som om Njøten har hatt flere solo- og bandprosjekter og artistnavn enn Bergen har regndager, men nå har han (kanskje) falt ned på navnet LØVER, som – tilsiktet eller ikke – blir til LOVER på den internasjonale scenen. Spenstig!

LØVERs«Lonely Now» er produsert av Brady Daniel-Smith, den ene halvdelen av søvnparalyse-duoen Anna of the North, og låta er faktisk veldig fin. Vi løver.

Under låta har Njøten plukket sine favorittlåter for tiden. Lag deg en spilleliste og ha en skikkelig Njøten-uka, da vel!

Cassie – Me & U

Starter med en smooth R&B classic. For noen riff og en minimalistisk storhet som var langt forut sin tid. Var litt inspirert av den på Løver – Look What I Got, faktisk! Tror det går an å høre!

Frank Ocean – Nikes

Den rareste låten gitt ut siden Aqua – Barbie Girl. Bare tonen verset starter på er helt utav kontekst – likevel noe av det vakreste jeg har hørt på evigheter. Dette er en grower, så gi den noen lytt. På rad. Se videoen.

Weeknd – I Feel It Coming

Er dette selveste MJ eller er det faktisk 2017-(egentlig 16 dah) materiale… Daft Punk vs. Weeknd er nye KING OF POP sammen.
Drit i «I Cant Feel My Face». «I Feel It Coming» TRONER og kommer til å runge i hele sommer, for den kom for sent til sist sommer og man kan ikke ha på seg mer enn badebukse for å utnytte potensiale i denne pompøse, feelgood-vinneren.

Les også: Sigurd Lamark og mysteriet om musikkvideoen som ingen visste ble spilt inn

Janet Jackson – Dammn baby

En ganske subtil banger. Forstår at det ikke ble noen hit men jeg nyter den både i ny og ne. Det er så mange skjulte skatter i prodden at jeg føler at jeg vaser rundt i ørkenen, men elsker sandkorn.

Rae Sremmurd – No Type

Avslutter med en Bad-boy/girl. Mørkt, selvsikkert og en vanvittige vocal-performances. «I dont check the price, all I do is swipe». Ikke akkurat mitt liv men SOM jeg kunne ønske av og til. Ikke at jeg deler disse guttas syn på livet men så er søster megafan av sushi-kobe og jeg håper og tror ikke hun deler dies syn på livet heller. Må være lov å digge for det.

Presentert i samarbeid med ALI Kaffe

Håkon Njøten