Video: Gir bedrifter råd om å finne «purpose» og «ditt why»

Vil du ikke betale 5995,- eller 7995,- for råd på endagskonferansen Oslo Business Forum? Da er det bra at de har lagt ut noen gratis videoråd om hvordan DU kan finne «purpose» og «ditt why» i din bedrift.

b
a

Som gründer kan man kjenne seg igjen i følgende sceneario: Du har planen klar, budsjettet er spikret, daglig leder er coachet på de finansielle målene innad i bedriften, og dere har kjøpt inn kreativitetsballer for å skape et inkluderende og fruktbart arbeidsmiljø.

Men hvorfor i alle dager er dere der?

Skjermbilde 2016-09-06 kl. 15.46.11Hva er egentlig meningen med alt sammen, utover det å stadig jage omstillingsprosesser og delmål og vagt formulerte endringsoppgaver?

«Even og Kristine i Brainwells» tar i dagens video fra Oslo Business Forum (en næringslivskonferanse innenfor ledelse som arrangeres for første gang i Oslo konserthus den 17. november 2016) tyren ved hornene og gir deg innsikt i hvordan purpose kan hjelpe din bedrift til å finne ut hva som er deres why. I tillegg har de stavet MILLENIALS med Scrabble-brikker.

Hvis videoen ga mersmak og du forlanger og forventer å være med på noe som gir mening, kan du høre mer om hvordan du kan fylle livet med mening ved å kjøpe dagspass til Oslo Business Forum for 5995,- eller en VIP-billett til drøye 7995,-.