Märtha Louise deler #some-råd på forum for webkommunikatører

Hva er nytt med Facebook og Google? Relevans og tydelighet eller usikkerhet og distraksjoner? Det er ting å lære av gode webkommunikatører.

b
a

Webforum er en to-dagers konferanse for webkommunikatører og ble holdt første gang i 2007. Ifølge hjemmesiden deres er deltagerne «profesjonelle webkommunikatører fra både privat og offentlig sektor». Vil du også være en webkommunikatør? Lær av mesterne! Vi samlet de beste tweetsene fra Webforum 2015s første dag.

Lærdom: Når du kan dele hva som driver i et bilde på , er det viktig å kommunisere at  driver , og dette gjøres best ved et fly som er på vei opp eller ned, alt etter som hvilke kjerneverdier du fokuserer på. Plassér hast, eller «urgency», et sted i skyene.

Lærdom: The best marketing plans fit on one sheet of powerpoint-presentasjonen din. No joke!

Lærdom: Jævla Bra Byline, Hans-Petter N-Hansen.

Lærdom: Dette taler vel klart og tydelig for seg selv.

Lærdom: The best marketing plans fit on one sheet of Powerpoint. Husk også fleipete anførselstegn for å vise hvem som virkelig er «sjefen».

Lærdom: Sjel! Aura! Reading! Default! Branding! Egenkjærlighet! Widget! De er alle sammen viktige deler av den himmelske informasjonslandeveien vi kaller internett, ifølge Märtha Louise.