Vinn billetter til Common-konsert på Rockefeller!

Can I Borrow a Dollar? Nei, men du kan få et par billeter.

b
a

Det er gått lang tid siden Common spurte om han kunne låne penger av deg på debutplata Can I Borrow a Dollar. Siden den gang har han fått barn med Erykah Badu, blitt glad i tennis, og startet skuespiller- og forfatterkarriere. Lonnie Lynn jr. er epitomen av conscious rap, fra en tid da rappere hadde et budskap, og albuedans til Chief Keef ikke var legitimt i kredkretser. Common har heldigvis ikke mistet relevans gjennom årene, han har stadig fornyet seg selv til fansens store misnøye og glede. Fra den spede begynnelsen i Chicagos gater til tennisglede og intellektuell look, har han samarbeidet med storheter som Kanye West, Pharell Williams og D’Angelo.

Den myndige stemmen til Common har båret hele veien til Oslo før, og denne gang er han albumaktuell med Nobody’s Smiling. Surmaget tittel til tross, Common er en godlynt mann med et årvåkent blikk. Han kan vekselvis gjøre låter om knulling og sosiale forskjeller uten at du får tid til å blunke. Det er noe med den utstuderte flowen og karakteristiske stemmen som gjør at når Common rapper, holder man brødhullet lukket. Eller så rapper man med.

17. november kommer han til Rockefeller. Vi har billetter! Faktisk flere av dem. Alt du trenger å gjøre er å laste ned NATT&DAG-appeniPhone eller Android eller herfra, og svare på et Common-relatert spørsmål. BONUS: Du får Norges beste app, med full oversikt over hva som skjer i byen din og muligheter til å vinne billetter, gjestelisteplasser og evig lykke. OBS: Konkurransen er bare åpen en (1!) dag til.

Lykke til. Go!