Video: Die Antwoord med stjernespekket hyllest til stygg gutt

Men, nei – det der er IKKE Aphex Twin i blackface.

b
a

Den sør-afrikanske tullerapduoen Die Antwoord er ute med fresk video til sin nye singel «Ugly Boy», inspirert av en Cape Town-gangster Yo-Landi skal ha datet etter sitt brudd med Die Antwoord-makkeren Ninja.

Kleint å spille inn denne i studio eller? Ninja utbroderer i booklet’en til gruppas tredje album Donker Mag:

– Dis song was a bit of a mindfuck 2 make… me and Y had been broken up 4 a while… but dis was da 1st time dat Y got in2 a kinda serios relationship wif sum1else, who happnd 2 be an activ gangster from da cape flats… who runs wif a gang called da UGLY AMERICANS.. or UGLY BOYS.

Hjelpes! «Ugly Boy» sampler Aphex Twins «Ageispolis», noe som fikk nyfikne internettfingre til å tvitre spørrende om det ikke er far sjøl som dukker opp i videoen med blackface og «Hello, my name is God»-hettegenser. 

AphexTwinNeida

(Det er det altså ikke.) Men, til gjengjeld gjester fjonge fjes som Cara Delevingne, Dita Von Teese, ATL Twins, Jack Black, Marilyn Manson og Flea det stjernespekkede klippet, regissert av duoen selv. 

Se videoen til Die Antwoords seneste singel «Ugly Boy» her: