Overhørt #20: Sangria-susende leteaksjon i Spania

b
a

Den profilerte reality-kjendisen skal ha forsømt sine plikter som festarrangør da han, muligens som en hyggelig gest, var med på å arrangere en bursdagsfest i en spansk turistby i sommer. Den fem dager lange festen ble holdt i en staselig villa på den solrike spanskekysten, og etter et par dagers kontinuerlig fest hadde vår mann sitt svare strev med å være en god vert.

Sangriaen flyter formelig i strie strømmet nedover brosteinsgatene i den spanske byen. Hvorvidt vertskapet hadde vært i vinskapet eller andre steder er ikke kjent, men det ryktes likevel at vertskapet hadde dyppet mer enn tærne i sangriastrømmen og at konferansier-ansvaret ble glemt til fordel for en kaotisk leteaksjon etter essensielt utstyr til en av konsertene som skulle spilles. Etter mye frem og tilbake ble utstyret lokalisert, men konserten ble visstnok aldri gjennomført.