Overhørt #22: God glid på Tinder

b
a

Overhørtkalender, luke 22: Det er bare bittelille juleaften, men Tinder-nissen har alt gitt oss akkurat det vi ønsket oss…

For en APPsolutt fantastisk adventstid det har vært, dere! Snøen og julestemningen har kanskje latt vente på seg, men hva så? Vi har uansett vært alt for opptatt med å vurdere fallskjermhoppere og fjellklatrere på det digitale kjøttmarkedet Tinder. Borsett fra senestrekk i pekefingeren og et nesten i overkant spenndene sexliv, har vi hatt lite å utsette på appen. Eneste innvendig er egentlig mangelen på kjendismenn.

Vel, ikke nå lenger: Da vi som vanlig høyresveipet nobodies nylig, dukket plutselig et kjærkomment fjes opp på skjermen. En skiløper med thuged out navn og god selvtillit. God jul, jenter! Mannen med landets mest sexy slimsikkel er på Tinder!

Nå skal det sies at vi ikke kan vite 100% sikkert at den trønderske langrennshelten selv administerer kontoen, men vi lever i håpet.