NATT&DAG er årets mediepartner på X2-Festivalen! Disse artistene spiller

Tyr og EDEL inntar NATT&DAG-scenen på X2-Festivalen i Volda. Kjøper du et årsabonnement nå, spanderer vi et festivalpass (1350,-) i velkomstgave!

Benytt deg av kampanjetilbudet innen 29. mars!

X2-Festivalen går av stabelen i Volda 11.-13. april. Artister som Augustine, Lemaitre, Tyr og Tacobitch står på plakaten, i tillegg til drøssevis av ekstremsport og frikjøring i de vakre fjellene rundt Volda.

NATT&DAG er stolte av å være mediepartner på årets festival. Tyr og EDEL spiller på NATT&DAG-scenen på torsdag, og gjennom hele helgen er vi tilstede i Volda for å holde foredrag, møte festivalgjengerne og rapportere til våre lesere om Voldas snodige blanding av streberske mediestudenter og smått innavla bygdekultur. 

Lanseringskampanje

For å markere samarbeidet, slår NATT&DAG til med en lanseringskampanje frem til 29. mars. Kjøper du et årsabonnement på NATT&DAG, får du billetter til X2-Festivalen med på kjøpet. Ikke bare får du det beste fra tre verdener, musikk, vintersport og journalistikk, du får det også til rabattert pris!

Faktisk kan du spare opptil 1350,- på lanseringskampanjen vår! Kjøp et årsabonnement til 900 kroner, og få et gratis festivalpass i velkomstgave.

Hva er X2-Festivalen?

X2-Festivalen har vokst seg stor siden det begynte med en tindbestigningskonkurranse tilbake i 2006. I år har festivalen er en unik blanding av konserter, fest og ekstremsport. Faktisk er det landets største vinterekstremsportfestival, hvor man blant annet kan se noen av landets beste brettkjørere i frikjøring leke seg ned de bratte skråningene i fjellene rundt Volda.

Det deiligste med X2-festivalen, er at fjellivets grusomme afterski skiftes ut med noen av de best kuraterte lineupene i Norges stadig mer kommersialiserte festivaljungel. Her får man alt fra den drømmende og nostalgiske popen fra det svenske fenomenet Augustine, til en ellevill og overskridende kaos-elektronika fra norske Tacobitch.

Kanskje blir årets store festivalopplevelse allerede i april?

Trykk her for å benytte deg av kampanjen. Husk å benytte deg av tilbudet innen 29. mars!

Mer informasjon på x2festivalen.no!