Lindstrøm pynter juletreet med discokuler og karer fra Vålerenga

Sponset innleggi samarbeid med Parkteatret

Elektronika-legenden Lindstrøm slår på stortromma! 16. desember er alt duket for jul og klubb-eposet, The Little Drummer Boy, på Parkteatret.

Ring julen inn med Lindstrøm og Vålerenga Mannskor. Kjøp billetter HER.

Du har hørt om røkelsen, myrraen og gullet. Trommesoloen ble av en eller annen grunn utelatt fra det nye testamentet. 

Men slik var det, skal man tro juleklassikeren The Little Drummer Boy – låta som avslutter hver frase med «pa-rum-pum-pum» eller annen form for gjentagende «pumming». Juleklassikeren forteller historien om en ydmyk trommeslager som gir sitt enkle spill som gave til Jesusbarnet. Nyfødte er jo viden kjent for sin elsk på trommesoloer, tross alt. 

En klassisk tagning på The Little Drummer Boy

Så hvordan gjør man det nær perfekte bedre? Jo, man involverer klubbmusikk og Vålerenga Mannskor selvsagt. 

Det er nettopp det Lindstrøm, også kjent som SlowSupreme og «faderen i den skandinaviske space disco-treenigheten», har gjort og skal gjøre. Javisst skal diskokulene svinge fra juletreet og Rudolf er som sikkert og visst snufsete og rød på nesen!

Lindstrøms tagning på den samme klassikeren.

Elektronikaguruen er for mange garvede klubbentusiaster et kjent og kjært fyrtårn fra platebåsen. Med åtte plater, et 20-talls EPer og fire spellemann i lomma er ikke det rart. For den jevne droner, som så oftest tilbringer helgene sine gjennomvåt av svette på klubber som Jæger og The Villa, er han med andre ord godt kjent. 

For de med et utrent jule-øre er det nok lite som tilsier jul med artistens univers. 

Men, i desember 2009 slapp Lindstrøm sin helt egne tolkning av julesangen Little Drummer Boy. Med nikk til Boney M sin 80-talls disco-versjon har han videreutviklet eposet med salige synther, julegrøtete trommemaskiner, bjeller og andre lure ordspill. Sammenkokt er det et 45-minutters jule-epos for de som får mark i kroppen av Mariah Carey, Kurt Nilsen og andre sesongbaserte artister som gikk ut på dato for flere år siden. 

Ikke rart er det at The Guardian kåret Lindstrøms versjon av The Little Drummer Boy som den tyvende beste julesangen gjennom tidene. Foran både The Temptations, Joni Mitchell, Calexico og Everly Brothers!

Den futuriske julelåta slår i år opp teltet sitt på Parkteatret. Denne gangen har Vålerenga Mannskor med et rykende ferskt NM-gull i korsang i dressermet. Sammen fremfører de igjen juleklassikeren Little Drummer Boy i sin hele, fulle og vanvittige lengde!

Deck the halls with boughs of molly!

Ring julen inn med Lindstrøm og Vålerenga Mannskor. Kjøp billetter HER.