Discodyr, folkemusikk i fåreklær og to litt lave bergensere 

Sponset innleggi samarbeid med Ingensteds

JJ Connects har funnet fram et fantastisk trespann – like gode som de er forskjellige.

Denne månedens utgave av JJ er intet annerledes enn sine forgjengere, for målet er det samme: Å huse en konsert hver måned med det beste av musikk du mest sannsynligvis ikke har hørt enda.

På menyen denne gangen står alt fra strålende 80-tallspop, henrivende folkemusikk og  briljant indie.

Månedens JJ Connects går av stabelen 3. november kl 19:00 på Ingensteds – og som alltid er det gratis!

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER.

Greatfruit

Neonlys og rulleskøyter med fire hjul: Greatfruit er en nostalgisk linse til et lekent og psykedelisk 80-tall. Med musikken deres på øret er man med ett tilbake til discodagenes pulserende dansegulv. 

Det er nemlig vanskelig å ikke mane frem bilder av et mørklagt Miami, med palmer under gatelyktene, opprullede dressjakkeermer og lave biler uten tak når man tenker på Greatfruit.

De debuterte på OverOslo 2019 med «Arcade Love» og har siden levert elektroniske perler som «Interstellar Groove» og «Arp_lord» – alle mottatt til strålende kritikk. 

Deres estetikk oser virkelig av det glitrende og syntetiske.

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER.

Ellison

Med silkemyke vokalharmonier, raffinerte tekster og svevende gitarspill er Ellison så mye mer enn bare «folk» – det er folk i fåreklær. Nærmere bestemt indie-klær.

Det ferske bandet, bestående av to venninner fra Oslo, debuterte med «Cars, Thieves and Carousels» i juni og var allerede booket til Norden Festival 2023, The Folklore Rooms i Brighton og flere steder i London og Oslo denne sommeren og høsten.

Med inspirasjon fra Patti Smith og Joni Mitchell, samt påvirkning fra Fleetwood Mac, Blondie og HAIM, skaper Ellison musikk som utforsker eksistensialisme, kreativitet og vennskap.

Hold deg oppdatert på Facebook-eventet HER.

Not That Tall

Ikke så høye, men Not That Talls sound er enorm allerede.

Kun med en singel lansert kapret bergenskompisene Kulturhuset i Oslo og spilte for et fullsatt lokale. Det var i april, og siden har låtene kommet på løpende bånd. Nå er Not That Tall klare for å gjenta suksessen i november. 

Ikke så høye, men med store sko – og det kler dem.