Tre løyper til lørdagens by:Larm!

1. NATT&DAG ANBEFALER:

DEBBIE SINGS (DK)
20.00, Ingensteds

Grenseoverskridende hyperpop som Danmark elsker – og sikkert hater litt også. Kritikerne kaller det sikkert i et rosa helikopter–musikk. Vi kaller det nytt, friskt og UNDERHOLDENDE!

SWANK MAMI
20.30, Indigo

Bransjen store hype!

ANAKIN JUSTIN
22.30, Indigo

18 år gamle Anakin Justin er et av de heteste nye navnene i norsk hiphop. Gutten gjør det umulige mulig: Han gjør trøndersk sexy!

Vågard & David Grytten
00.00, Sentrum Scene

Denne sier seg selv. RIP!

2. LØYPA FOR HYPESLAVEN

Ikke fornøyd med løypa ovenfor? Inkluderer den for lite av det man må få med seg? Her er torsdagens løype for hypeslaven.

Hypeslaven er totalt beslaglagt av nåtiden og sosiale koder, og lar seg enkelt forføre av alle autoriteter som gir seg ut for å ha de «riktige» meningene.

DEBBIE SINGS (DK)
20.00, Ingensteds

Grenseoverskridende hyperpop som Danmark elsker – og sikkert hater litt også. Hypeslaven må finne ut hvorfor. Kritikerne kaller det i et rosa helikopter–musikk. Vi kaller det nytt, friskt og UNDERHOLDENDE! Hypeslaven må ta side.

LOVER’S SKIT (SE)
20.30, Blå

Hypen fra Lover’s Skit-konserten på Kafé Hærverk på torsdagen bør nå ha nådd hypeslaven og resten av menigheten. Det vil derfor bli uunngåelig å ikke se de på Blå så tidlig på dagen. Hypeslaven er nødt!

KRISTINE BLIR RAPPER
23.00, Kulturkirken Jakob

Dette er et klassisk konsept hypeslaven ikke kan unnlate å se, fordi pressekampanjen til Kristine Blir Rapper (med oss inkludert) har vært så suksessfull at alle må sjekke det ut selv om det man har hørt høres helt fucka ut og kun – i beste fall – fungerer som køddemusikk. Men men.

VÅGARD & DAVID GRYTTEN
00.00, Sentrum Scene

Denne sier seg selv. RIP!

3. LØYPA FOR GUBBEN

Fortsatt ikke fornøyd med løypa? Her er torsdagens løype for gubben!

Gubben liker «ordentlig musikk», det vil si musikk som ble laget i hans mest formative år. Gubben har tenkt alle tankene han har tenkt han skulle tenke. Er det deg? Da bør du følge denne ruta!

SNUGGLE (DK)
20.00, Revolver

Dette er en hidden gem med shoegaze for gubben. Det er også en slags supergruppe med ett medlem fra Baby In Vain og ett fra Liss. Ingen av de er nok store nok til å passere som supergruppe i Norge, men samma det! De har i det minste fått til noe før!

LILLE VENN
22.00, Pokalen

Second wave Sløtface! Taylor Swift! Pop-punk! EMO! Lille Venn har grep om både sin tidsånd og sin sjanger. Zeitgeist!

ELIAS RØNNENFELT (DK)
23.00, Revolver

En no-brainer for gubben! Er ikke Elias Rønnenfelt han der vokalisten fra det fantastiske danske post-punkbandet Iceage? De er jo store på ekte! Rønnenfelt har ikke gitt ut en eneste sololåt ennå, så det er naturligvis ikke godt å vite hva slags musikk man kan vente seg. Gubben tar på seg oppgaven å sjekke for oss alle.

TYR
00.00, Kulturkirken Jakob

Denne anbefalingen for gubben må ses i lys av gubbens rute så langt. Gubben har gått en hel festival uten å se en eneste hiphop-konsert. Tyr er kanskje det eneste raptalentet gubben kan sette pris på under årets by:Larm. Gubben kan forstå musikken hans. Han har FLOW! Og det går FORT!