Tre løyper til torsdagens by:Larm!

1. NATT&DAG ANBEFALER:

RATTHEW
20.00, Pokalen

De spilte på NATT&DAG-fest i juni, så her vet vi veldig godt hva vi prater om. Ratthew er TROVERDIG punk: Det er ferskt, kompromissløst og utprøvende.

FOCHS KOSHKA
21.00, Revolver

Vi har hørt at mens alle ser tilbake i teknoen om dagen, er dette en av få her til lands som gjør det motsatte, som ser mot FREMTIDEN! Disse ryktene viste seg å stamme fra duoens eget presseskriv, noe som jo skremmende ofte er tilfellet. Men denne gangen stemmer det faktisk overens med virkeligheten.

POSNER
23.30, St. Edmunds Kirke

Posner spiller to ganger på by:Larm, men det er på torsdagen han gjør sin liveset-debut – og det i en kirke. Vi har troen på deg, Posner. Dette klarer du!

LOVER’S SKIT
23.00, Kafé Hærverk

Lover’s Skit er noe av det aller mest spennende by:Larm trekker med seg over landegrensene. Musikken er sjangeroverskridende, men rotfestet et sted mellom hiphop og punk. Låtenes fellestrekk er at de er uforutsigbare og megapotente. Ryktene tilsier intense liveshows.

2. LØYPA FOR HYPESLAVEN

Ikke fornøyd med løypa ovenfor? Inkluderer den for lite av det man må få med seg? Her er torsdagens løype for hypeslaven.

Hypeslaven er totalt beslaglagt av nåtiden og sosiale koder, og lar seg enkelt forføre av alle autoriteter som gir seg ut for å ha de «riktige» meningene.

HILLARI
20.00, Kulturkirken Jakob

Hypeslaven tar ingen sjanser. Det er ingen grunn til å risikere å miste et sekund av årets store hype, ihvertfall ikke når hun spiller i Kulturkirken. Hypeslaven var mest sannsynlig der da rnb-stjerneskuddet spilte på Øyafestivalen, men må få med seg dette også. Det er viktig å ha vært der da Hillari slo gjennom. Og i fremtiden vil man alltid diskutere om hun slo gjennom på Øya eller på by:Larm. Da er det greit å ha vært begge steder.

TYR
22.00 Sentrum Scene

Den unge rapveteranen dundrer på i 120 km/t om dagen, og selv om han har vært rundt lenge – veldig lenge – virker det som det er dette som er hans år. Det er ikke fordi han har gitt ut låt med Beathoven. Det er fordi han har blitt en eksepsjonell liveartist over tid og nettopp har gitt ut et meget bra samarbeid Oscar Blesson.

SWANK MAMI
23.00, Revolver

Swank Mami er muligens det hotteste norske på by:Larm 2023. Hun er i forkant. Hun skjer NÅ, kommer folk til å fortelle deg. Årets festival kommer til å bli hit or miss for henne. Det må hypeslaven selvsagt få med seg.

OSCAR BLESSON
23.30, Blå

Som en hypeslave er du nok dømt til å ende opp i køen utenfor Blå ca. 23.45 for å se rapperen Oscar Blesson. Skal du være hypeslaven er det dette du må gjøre uansett. Her er de kule folka og her er den største hypen. Du må gi alt for å få et glimt. I verste fall havner du i prat med de du ønsker å havne i prat med. Halv 12 kan det være fint det også.

3. LØYPA FOR GUBBEN

Fortsatt ikke fornøyd med løypa? Her er torsdagens løype for gubben!

Gubben liker «ordentlig musikk», det vil si musikk som ble laget i hans mest formative år. Gubben har tenkt alle tankene han har tenkt han skulle tenke. Er det deg? Da bør du følge denne ruta!

EA OTHILDE 19.00
Ingensteds

Dette er musikk som gubben kan sette pris på i alle livets faser, og som fort blir det perfekte valget hver gang gubbens litt kjedelige samboer ber ham velge musikk til det koselige middagsselskapet de skal ha. Når er «indie» feil liksom?? Endelig en ny norsk artist som kan skrive låter, postulerer gubben! Og han har faktisk helt rett!

STORM
20.00, John Dee

Gubben trenger ikke bare en festivalopplevelse som ligner noe man har sett før. Gubben trenger også noe man kan snakke om og enkelt videreformidle til alle sine venner på ølbryggerbaren mellom slagene og helst gjennom hele den mørke høsten. Da er Storm genialt! Ikke bare kan man dra på litt om at den musikken som alle hatet i flere år tydeligvis er på vei tilbake, og kanskje er litt kult? Man kan også FYRE SEG OPP over at Storm er FUCKINGS 14 år eller hva faen han er! WOW!

GULDIMUND (DK)
22.00, Ingensteds

Det er en viss sjanse for at gubben ble pappa for ikke så lenge siden. Isåfall er de hjerteskjærende låtene til denne dansken noe som kan få selv den aller tøffeste i gråt. Guldimund er nemlig også en pappa og skriver nydelige låter om det – og ja, de er nydelige for alle andre også. Dette er en storfisk på årets by:Larm.

THE MARY WALLOPERS (IE)
23.00, Kulturkirken Jakob

FEST på gamlemåten! Irsk ballade-band på syv stykker, som elsker guisness!