På trip med Det Gode Selskab

Søndag 28. mai tar Tiger City og PLGRN Milano over Prindsens Hage med vibber, musikk og godlynt galskap. Og det beste? Lesere av NATT&DAG får automatisk 25% avslag på billettene.

Rabatten legges automatisk til i handlekurven gjennom lenken over.

Allerede i året 1670 ble første del av Prindsens Hage, Mangelsgården, oppført. På årene siden har det vært utbygd og eid av mange staselige rikfolk, mens selve bygget har fungert som alt mulig rart, fra fattighus og galehus.

Alt dette er irrelevant, annet enn at det straks skal bli et galehus på ny.

Det Gode Selskab, tastemaker-kollektivet og klubb-fantastene, huser nok et event. Og for de som er kjent med selskabet vet de at et DGS-stempel er en sertifisering på frittflytende god stemning og musikk – alt i et trygt rom. 

Med seg har de dratt med seg italienske PLGRN Milano – en evigvoksende sfære og platform for nye artister. Deres mål er å engasjere, integrere og koble sammen mennesker med en av de søteste tingene i livet: Klubb. Tastemakerene i PLGRN roterer rundt subsjangerene minimal- deep, house-micro, med et hjærteskjær for glansdagenes pop fra 80- og 90-tallet. 

Bonanzaet bærer på fra 14:00 til 23:00, og over de timene skal det gamle galehuset males i fargene «klubb». 

Er du en «kul katt», som hverken er fremmed for gode vibber og en klype galskap, bør du virkelig ta turen.

Rabatten legges automatisk til i handlekurven gjennom lenken over.


En kort beskjed fra Det Gode Selskab:

// 𝘉𝘌 𝘈 𝘊𝘖𝘖𝘓 𝘊𝘈𝘛 // 𝘞𝘌 𝘋𝘖 𝘕𝘖𝘛 𝘈𝘊𝘊𝘌𝘗𝘛 𝘈𝘕𝘠 𝘒𝘐𝘕𝘋 𝘖𝘍 𝘏𝘖𝘔𝘖𝘗𝘏𝘖𝘉𝘐𝘈, 𝘛𝘙𝘈𝘕𝘚𝘗𝘏𝘖𝘉𝘐𝘈, 𝘝𝘐𝘖𝘓𝘌𝘕𝘊𝘌, 𝘚𝘌𝘟𝘐𝘚𝘔 𝘖𝘙 𝘋𝘐𝘚𝘊𝘙𝘐𝘔𝘐𝘕𝘈𝘛𝘐𝘖𝘕 // 𝘉𝘌 𝘙𝘌𝘚𝘗𝘌𝘊𝘛𝘍𝘜𝘓 // 𝘈𝘓𝘓 𝘐𝘚 𝘓𝘖𝘝𝘌 // 𝘕𝘖 𝘛𝘖𝘜𝘊𝘏𝘐𝘕𝘎 𝘞𝘐𝘛𝘏𝘖𝘜𝘛 𝘊𝘖𝘕𝘚𝘌𝘕𝘛 // 𝘗𝘓𝘌𝘈𝘚𝘌 𝘙𝘌𝘗𝘖𝘙𝘛 𝘚𝘜𝘊𝘏 𝘉𝘌𝘏𝘈𝘝𝘐𝘖𝘙 𝘛𝘖 𝘖𝘜𝘙 𝘊𝘙𝘌𝘞 //