NATT&DAG-fest: Plaza // Gjenfødt Kultur // Nan (DJ)

Vi inviterer til eksklusiv slippfest på Ingensteds 31. mars.

Fredag 31. mars inviterer NATT&DAG til fest og klubb på Ingensteds i Oslo. Vi feirer slipp av vår neste papirutgave!

Med oss har vi to strålende hiphop-navn. Det ferske og vilt spennende hiphop-kollektivet Gjenfødt Kultur kommer innom og gir noen smakebiter fra det unike prosjektet de har på gang. Etterpå kommer Plaza fra Undergrunn for å spille noen låter fra sitt nye og særegne soloprosjekt.

Kvelden avsluttes med Nan som gjør det verdt å bli med oss ut i de sene nattestimene.

Aldersgrense: 20 år.

Inngang: 200,-

Sikre deg billetter før det er for sent.

//

GJENFØDT KULTUR (23.00)

Gjenfødt Kultur er et Vestfold-basert hiphopkollektiv som først kom til overflaten med debutalbumet :KOLORITT fra 2021. I 2022 fulgte kvartetten opp med enda et album og ny EP, sistnevnte med undergrunnshiten «DER TORNER GROR». Den fikk ryktene til å gå for alvor. Hva i helvete er denne gjengen som blander og sampler jazz, hiphop, rock og andre kriker og kroker fra popkulturen? Alle mistanker ble bekreftet med det seks minutter lange hiphop-eposet «GKUltra» de slapp nå i mars. Det er noe unikt på gang.

//

PLAZA (00.00)

Plaza debuterte som artist i 2017 med Undergrunn. Med samme gruppe slo han gjennom da de slapp det selvtitulerte albumet UNDERGRUNN med megahiter som «Italia» og «Medisin». Det var imidlertid ikke nok for artisten som vinteren 2023 ble den tredje fra Undergrunn til å gå solo med det enigmatiske debutalbumet Plaza O Plomo.

Gabriel «Plaza» Doria er inspirert av sine røtter i Brasil. Det kommer tydelig frem i de syv låtene fra debutalbumet. Plaza O Plomo byr på alt fra lyder fra favelaen i Rio De Janerio, tekster inspirert av et etterlengtet besøk hos Plazas brasilianske familie og store poprefreng.

Som soloartist og i Norges mest omtalte boyband Undergrunn har Plaza markert seg med sin unike stemme, skarpe rapvers og freshe stil. Det er ingen tvil om at Plaza vil fortsette å markere seg soloartist og som en av seks medlemmer i Undergrunn.

Fredag 31. mars spiller han på NATT&DAGs fest- og klubbkveld.

//

DJ NAN (00.30)

NAN er et kjent og ettertraktet fjes i Oslos klubbscene og en garantist for plettfrie dj-set gjennom et bredt spekter av musikk. Fredag er det hennes musikalske signatur som avslutter kvelden. 

Kvelden avsluttes med en håndplukket DJ (TBA) som gjør det verdt å bli med oss ut i de sene nattestimene.

Aldersgrense: 20 år.
Inngang: 200,-

Sikre deg billetter her før det er for sent.

Finn Facebook-event her.

Kjøp billetter her.

Finn Facebook-event her.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.