ANMELDELSE: Bønne og biologiske våpen

I Rick & Morty-medskaparen Justin Roilands nye spelkomedie kjempar du og ein gjeng medvitne våpenorganismar ein djerv og slimete kamp mot eit intergalaktisk dopkartell. *Denne saken ble skrevet før anklagene mot Roiland kom for dagen. Han er anmeldt for en volds-episode ovenfor en tidligere ekskjæreste og flere grisemeldinger til unge jenter. Kanalen Adult Swim har kuttet alle relasjoner til Roiland. Kort fortalt ser det ut til at Roiland har anlegg til å bli det polariserende makkverket J.K. Rowling er for millenials – bare for dagens incels (red. anm). «High On Life», det nye skaparverket frå Rick & Morty-medskaparen Justin Roilands […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.