Foto: Henriette Sagfjord

Klubbguide for desember / januar

OSLO Torsdag 22. desember på Blå – Oslo Bittelille julaften med Omar Souleyman Bryllupsvokalisten Omar Souleyman kom inn fra sidelinja og tok verden med storm med det Four Tet-produserte albumet Wenu Wenu i 2013. Siden den gang har han hoppet fra festival til festival, og var sist å se i Norge på Øyafestivalen. Dundrende klubbmusikk gjennom en syrisk bryllup-prisme. Lenke til arrangement: https://www.blaaoslo.no/arrangementer/bittelille-julaften-med-omar-souleyman/ 25. – 30. desember på Jæger – Oslo Romjulsfestivalen 2022 på Jæger Romjula på Jæger er en av klubb-Oslos eldste tradisjoner. I tillegg til kjente og kjære konsepter som Øyvind Morkens Untzdag, Disco/boogie-kollektivet Boogienetter og Skranglejazz, har […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.