Ketsjup & Sennep på Lorry: En julesammensvergelse

Våre anmeldere oppsøkte julelunsjens høyeste nivå: Lorry en novemberdag. Etter å ha flanert gjennom julepastisjen som ligger i Spikersuppa ender ferden ved Slottsparken. Med så mange blinkende lys, overøselse av påtvungen julestemning og kandiserte epler fornemmer Ketsjup og Sennep en kvalmende følelse. Det er sult, ikke forakt. En novemberdag er ikke fullbyrdet uten en julelunsj på Lorry, en kulturinstitusjon i norsk uteliv. – Det var nærmest fullbooka fremover mot jul! En annen observasjon er at menyene på nettet oppga at det var 2021-priser. Hvorfor i alle dager kan de ikke bare redigere PDF-en og dytte inn dagens priser? sier Ketsjup. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.