Smil & Gift møter Le Nguyen

Vi får besøk av et spøkelse på kontoret – redaktøren i det nylig avdøde Filmmagasinet, Le Nguyen. Vi hever glassene og fyrer av en salutt ved å delvis gnage på billige Halloweenkjeks og delvis vurdere drap av influencere.  Vi må jo nesten si kondolerer.–Ja.  Dødt magasin prater med døende magasin … – Haha!  Litt hyggelig at vi sitter her i nesten samma båt? Er det noe du vil si om det som har skjedd?– Det er en avgjørelse vi har brygga på i et par-tre år. Jeg har holdt på med dette i 17 år nå. Før det var jeg hos […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X