NEDRE LØKKA. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Nedre Løkka – Et lite schtøkke New York på Løkka

Thorvald Meyers gate 89, Oslo Gode, gamle, “treige” cocktails – og nye, også gode, lynkjappe Taptails. DRINKOPPSKRIFT Tyttebær Negroni* 200 ml gin200 ml rød vermut200 ml Campari50 ml fin sherry6 g orange bitter250 ml vann100 g tyttebærsirup *Vi ble tilsendt oppskriften på en liter, og matte er slitsomt, så dette passer kanskje best om du er skikkelig tørst. Tyttebær Negroni. FOTO: Henriette Sagfjord KONSEPTET, GJENNOM INNREDNING og lokale, er en hommage til det de selv beskriver som det “forhistoriske Løkka”. De hyller cocktailrenessansen og har grepet det figurative beistet etter hornene i prosessen. Nedre Løkka har på mange måter blitt […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.