NEDRE LØKKA. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Nedre Løkka – Et lite schtøkke New York på Løkka

Thorvald Meyers gate 89, Oslo Gode, gamle, “treige” cocktails – og nye, også gode, lynkjappe Taptails. DRINKOPPSKRIFT Tyttebær Negroni* 200 ml gin200 ml rød vermut200 ml Campari50 ml fin sherry6 g orange bitter250 ml vann100 g tyttebærsirup *Vi ble tilsendt oppskriften på en liter, og matte er slitsomt, så dette passer kanskje best om du er skikkelig tørst. Tyttebær Negroni. FOTO: Henriette Sagfjord KONSEPTET, GJENNOM INNREDNING og lokale, er en hommage til det de selv beskriver som det “forhistoriske Løkka”. De hyller cocktailrenessansen og har grepet det figurative beistet etter hornene i prosessen. Nedre Løkka har på mange måter blitt […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X