EMMY I BAREN PÅ FUGLEN. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Fuglen – Neofuturistisk svart kaffe

Universitetsgata 2 & St. Halvardsgate 33, Oslo+ et par ymse lokasjoner i Japan Japansk 60-talls-kos, kaffe, gammelt tapet, og en prat med en ravn. DRINKOPPSKRIFT: Oatly No Russian 3 cl vodka4 cl snerten kaffelikør1 cl espressosirup1 cl dobbel demerarasirupOatley whippable creamy oat Oatly No Russian. FOTO: Henriette Sagfjord PÅ TAMPEN AV CUBAKRISEN la det som skulle bli Fuglen sitt første egg i Oslo, og i 1963 åpnet kafeen navngitt Kaffefuglen i Universitetsgata. I årene siden har mye endret seg, og noe forblitt det samme. Selv om vingespennet har vokst hva tilbud angår, navnet blitt Fuglen, og søsterbarer blitt åpnet både […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.