EMMY I BAREN PÅ FUGLEN. FOTO: HENRIETTE SAGFJORD

Cocktailguide: Fuglen – Neofuturistisk svart kaffe

Universitetsgata 2 & St. Halvardsgate 33, Oslo+ et par ymse lokasjoner i Japan Japansk 60-talls-kos, kaffe, gammelt tapet, og en prat med en ravn. DRINKOPPSKRIFT: Oatly No Russian 3 cl vodka4 cl snerten kaffelikør1 cl espressosirup1 cl dobbel demerarasirupOatley whippable creamy oat Oatly No Russian. FOTO: Henriette Sagfjord PÅ TAMPEN AV CUBAKRISEN la det som skulle bli Fuglen sitt første egg i Oslo, og i 1963 åpnet kafeen navngitt Kaffefuglen i Universitetsgata. I årene siden har mye endret seg, og noe forblitt det samme. Selv om vingespennet har vokst hva tilbud angår, navnet blitt Fuglen, og søsterbarer blitt åpnet både […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X