Chart 2022. Foto: Niklas Adrian Vindelev

I Kulturrådsstøttens fravær

Hvor: CHART Art Fair25.8-25.9.2022Kunsthal Charlottenborg København og Tivoli Nanna Abell, The truth of the world, 2022. Foto: Jan Søndergaard I København kunne man fram til 25. september besøke den nordiske kunstmessen Chart Art Fair på Kunsthal Charlottenborg. I anledning sitt 10 års jubileum har Chart også en egen kunstbokmesse, og nå har de også utvidet messen med skulpturer i ikoniske Tivoli.  Fjernet fra sine sosiale og geografiske omgivelser er i år MELK, Peder Lund, Isca, Brandstrup, Golsa og OSLO Contemporary med på messen. I åpningshelgen hadde CHART en kunstbokmesse hvor de norske publikasjonene Oslo Kunsthall, Objektiv Press, Pamflett, Heavy Books, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X