Chart 2022. Foto: Niklas Adrian Vindelev

I Kulturrådsstøttens fravær

Hvor: CHART Art Fair25.8-25.9.2022Kunsthal Charlottenborg København og Tivoli Nanna Abell, The truth of the world, 2022. Foto: Jan Søndergaard I København kunne man fram til 25. september besøke den nordiske kunstmessen Chart Art Fair på Kunsthal Charlottenborg. I anledning sitt 10 års jubileum har Chart også en egen kunstbokmesse, og nå har de også utvidet messen med skulpturer i ikoniske Tivoli.  Fjernet fra sine sosiale og geografiske omgivelser er i år MELK, Peder Lund, Isca, Brandstrup, Golsa og OSLO Contemporary med på messen. I åpningshelgen hadde CHART en kunstbokmesse hvor de norske publikasjonene Oslo Kunsthall, Objektiv Press, Pamflett, Heavy Books, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.