Foto: Pressefoto

Fra surkål til Sriracha

Mathallen fyller 10 år i år, og i den anledning har vi skrevet noen artikler for å feire dem. Dette er en av artiklene! Ellers kan du lese et intervju med Mathallen-Frode her, og en Vulkan-guide her. Vi prata med rock’n’rull-kokk og restaurantør Tom Victor Gausdal om norsk matkulturs for-, nå- og fremtid. Hva er matkulturen nå?Tom Victor: – Nei, den er jo ganske komisk, den, da. Hvis du spør hva norsk mat er i dag, så veit jo ikke folk på din alder hva de skal svare. Det er jo umulig. Tryggeste er å si kjøttkaker og sånne ting, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X