FOTO: Brage Larssen og Marte Vestby

Anmeldelse av James Acaster: Hecklers Welcome

K-E-T-A-M-I-N. Norske hecklere gir meg lyst på K-E-T-A-M-I-N! Vi a-kaster bort levra mens vi ler av James Acaster, og gud, det er godt! ENDELIG KOM HERR Acaster til Norge! 8. september tok den jordbærblonde briten turen til Oslos eget Soria Moria slott, mer spesifikt til Cosmopolite scene. James Acaster er en engelsk komiker og forfatter som blant annet er kjent for firedels-komispesialen Repertoire på Netflix, podkasten Off Menu med Ed Gamble, diverse panelshowopptredener, tre humorbøker, og en hyppig sitert og internettelsket deltagelse i The Great British Bake Off (“Bon appétit!”). Tittelen på hans 2020-komiforestilling Cold Lasagne Hate Myself 1999 viser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X