FOTO: Brage Larssen og Marte Vestby

Anmeldelse av James Acaster: Hecklers Welcome

K-E-T-A-M-I-N. Norske hecklere gir meg lyst på K-E-T-A-M-I-N! Vi a-kaster bort levra mens vi ler av James Acaster, og gud, det er godt! ENDELIG KOM HERR Acaster til Norge! 8. september tok den jordbærblonde briten turen til Oslos eget Soria Moria slott, mer spesifikt til Cosmopolite scene. James Acaster er en engelsk komiker og forfatter som blant annet er kjent for firedels-komispesialen Repertoire på Netflix, podkasten Off Menu med Ed Gamble, diverse panelshowopptredener, tre humorbøker, og en hyppig sitert og internettelsket deltagelse i The Great British Bake Off (“Bon appétit!”). Tittelen på hans 2020-komiforestilling Cold Lasagne Hate Myself 1999 viser […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.