Young Marco. Foto: Pressefoto

Hvor er, hvor er, hvor er Young Marco? På Ingensteds, vel!

NATT&DAG, Djupet Audio, Okkult og Ingensteds presenterer: Tidenes techno-extravaganza. Young Marco finner du på Ingensteds, og med seg har han ATK.141 og Alpaca Beats. Bli med og kjemp bort den gryende høstdepresjonen med eklektiske rytmer på dansegulvet den 24. september! ANSER DU DEG selv som en garva klubbløve? Et vaskeekte diskodyr? Anstendig borger på dagtid og technotulling om natta? Om du gjør det, og enda ikke har dronet avgårde til Young Marco i le av strobelys og røykmaskiner, bør du ta noen runder med deg selv. Young Marco er nemlig hemmeligheten som slapp ut. Amsterdam-kometen skjøt fart ut av de […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X