Young Marco. Foto: Pressefoto

Hvor er, hvor er, hvor er Young Marco? På Ingensteds, vel!

NATT&DAG, Djupet Audio, Okkult og Ingensteds presenterer: Tidenes techno-extravaganza. Young Marco finner du på Ingensteds, og med seg har han ATK.141 og Alpaca Beats. Bli med og kjemp bort den gryende høstdepresjonen med eklektiske rytmer på dansegulvet den 24. september!

ANSER DU DEG selv som en garva klubbløve? Et vaskeekte diskodyr? Anstendig borger på dagtid og technotulling om natta?

Om du gjør det, og enda ikke har dronet avgårde til Young Marco i le av strobelys og røykmaskiner, bør du ta noen runder med deg selv. Young Marco er nemlig hemmeligheten som slapp ut. Amsterdam-kometen skjøt fart ut av de lukkede sirklene i byens klubbmiljø, og har siden etablert som en kapabel og treffen rytmesnekker samt feststifter. 

Det er ikke rart: Musikken hans er obskur. En aften med Young Marco lover levende techno. Beats som krysser det tropiske med afro, protohouse og disko fra Midtøsten. Og selv om Marco er “young”, skal han ikke anses som uerfaren. Han er en veteran i faget. Med en lang og stadig voksende diskografi, er Young Marco-kometen et fenomen som tilsynelatende aldri tar slutt. Dette er ikke en komet som ofte flyr i disse trakter, og det bør derfor oppleves med egne øyne, ører og danseføtter. 

Og om du skulle være sulten på mer, fortvil ikke: Fra det ikke så fjerne østen, Sverige, har han med seg ATK.141. Svensken sitter på snart 20 år med erfaring – en ekspertise som kommer godt med når han skal spinne plater for et rabid publikum. Er du sulten på syrete 90-talls-trance, er dette mannen for deg. 

Prikken over i-en er Oslos egne Alpaca Beats. DJ og produsent extraordinaire. Rimelig fersk ut på scenen, men på ingen måte fremmed for håndverket. Alpakkaen spretter uanstrengt fra det løse og ledige, til det tunge og frekke. Dette dyret er en garanti på en hårete konsertopplevelse.

Marco & co finner du på Ingensteds 24. september. Billetter til en heftig lørdagskveld finner du HER.