Combos. Foto: Jonathan Vivaas Kise

Combos er klare til å lage et helvete…

Sponset innleggI samarbeid med Parkteatret

… for både store og små! Guttakrutt spiller dobbel-gig på Park den 21. oktober, en Yngling med fri alder og en for de over 18 år. 

Uansett hvor gammel du er: Gjør deg klar for en verbal, tonal, anomal og (på godt norsk) animalsk sklitakling uten sidestykke. Skaff deg billetter til Yngling-giggen HER, og den «ordinære» konserten HER.

Siden oppstarten i 2018 har Trondheims-rabagastene i Combos etablert seg som et liveband av enorme proporsjoner. Thomas Antonsen (gitar), Axel Møller Olsen (vokal), Andreas Kjøl Berg (trommer), Jørgen Wassvik (bass) og Terje Bjørndahl (gitar) utgjør sammen en katalysator for særegen scenisk faenskap. Noe festivalsommeren i år var et bevis på. Deres opptreden på Øya ble en en eksplosiv affære, og en som virkelig sementerte bandets live-kvalifikasjoner. Til den grad at Gaffa antydet at Honningbarna var avtronet som landets beste liveband. Dæven.

«Combos har tatt rennafart og raser rundt i øregangene mine som en rabiat pitbull for tida. Mer, Combos, vi vil ha mer!»

– P3 Musikk

Flere har fått øya opp for kanonkollektivet, og de har høstet en drøss av nasjonal, og attpåtil, internasjonal presse. Ikke bare for bandets skyhøye energinivå, men også sounden. Et frisk retro-pust bestående av en schmørje av pønk, hiphop, drum n’ bass, jævelskap på boks og en generell in your face-attitude à la New-Yorkernes “I’m walking heeeere”. Musikken går der den vil – om du står i veien gir den fem flate i.

Med seg til over 18-gigen har de Higgs Boson og Martin Hazy + Kars på support.

Martin Hazy og Kars. Foto: Pressefoto

Til tross for å være fersk i faget har bergenske Martin Hazy på kort tid blitt en garvet veteran i folkefaget “rim og beats”. Med seg har han med den semibergenske Oslo-makkeren Kars. Sammen er de en duo som lover en råsterk start på showet. Peil øra og forbered deg på sløye beats.

Higgs Boson. Foto: Pressefoto

Den utilgivelige musikalske knyttneven Higgs Boson stiller også opp, og er klar for å ta kvelertak på verden. Første stopp: Parkteatret. Selv har de lovet å ta publikum i hodelås og gi det kokos til folk ler og griner om hverandre. Harde riff og forbanna god stemning er en garanti.

Combos finner du på Park 21. oktober. Billett til Ynglingkonserten finner du HER. Over 18-gigen med support finner du HER.