STUDENTGUIDE: Hvordan «reise» til «utlandet» når du er fattig og overlesset av skolearbeid og det er 20 dager til neste stipendutbetaling

UNDER PANDEMIEN VAR norske reisemagasiner helt besatt av tanken på utlandet – forståelig nok, ettersom vi var fastlåst til våre egne brutale minusgrader og stive ølpriser i månedsvis. Åpenbart var det ikke så mye poeng i å skrive om alt det fantastiske disse andre, mer spennende landene kunne tilby. Nei, magasinene måtte holde seg til reiseråd innenlands – og til nøds, noen tips hos våre skandinaviske naboer. For å likevel vekke illusjoner om et slags utland i vårt innland, ville de konsekvent kalle diverse norske steder for “Norges svar på …” ditt og datt. Hauklandstranda i Lofoten kunne for eksempel […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.