STUDENTGUIDE: Hvordan «reise» til «utlandet» når du er fattig og overlesset av skolearbeid og det er 20 dager til neste stipendutbetaling

UNDER PANDEMIEN VAR norske reisemagasiner helt besatt av tanken på utlandet – forståelig nok, ettersom vi var fastlåst til våre egne brutale minusgrader og stive ølpriser i månedsvis. Åpenbart var det ikke så mye poeng i å skrive om alt det fantastiske disse andre, mer spennende landene kunne tilby. Nei, magasinene måtte holde seg til reiseråd innenlands – og til nøds, noen tips hos våre skandinaviske naboer. For å likevel vekke illusjoner om et slags utland i vårt innland, ville de konsekvent kalle diverse norske steder for “Norges svar på …” ditt og datt. Hauklandstranda i Lofoten kunne for eksempel […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X