Foto: Henriette Sagfjord

STUDENTGUIDE: Hvordan anskaffe pensumbøker

BokhandlerÅpenbart. Dette trenger du ikke at vi forteller deg. Det er de andre alternativene du leser denne guiden for. Så, les videre nå. Se på de andre punktene. Kusj kusj. Bookis, Finn, Tise osv. osv. osv.Internett, du internett! Du som har gitt meg venner, kunnskap, underholdning, kroppsholdningen til en stekt scampi og et meget dystopisk verdenssyn! Tenk at du også kan tilby meg brukte pensumbøker til lavere pris med kloke notater i margen. Vær obs på bruken av disse notatene om du kjøper boka av en viss halvblodsprins! … Hmmm, er denne referansen 13 år for gammel? Loppemarked/brukthandlerAt pensumbøker ender […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.