Foto: Henriette Sagfjord

STUDENTGUIDE: Hvordan anskaffe pensumbøker

BokhandlerÅpenbart. Dette trenger du ikke at vi forteller deg. Det er de andre alternativene du leser denne guiden for. Så, les videre nå. Se på de andre punktene. Kusj kusj. Bookis, Finn, Tise osv. osv. osv.Internett, du internett! Du som har gitt meg venner, kunnskap, underholdning, kroppsholdningen til en stekt scampi og et meget dystopisk verdenssyn! Tenk at du også kan tilby meg brukte pensumbøker til lavere pris med kloke notater i margen. Vær obs på bruken av disse notatene om du kjøper boka av en viss halvblodsprins! … Hmmm, er denne referansen 13 år for gammel? Loppemarked/brukthandlerAt pensumbøker ender […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X